Uw vakantie start hier
Ik wil kamperen
Ik wil huren

Vakantie op Texel voor ouderen
Genieten van de rust op Texel

Bent u op zoek naar een heerlijke plek voor een ouderen vakantie in Nederland? Camping Coogherveld op Texel is buiten het seizoen  de perfecte plek voor een ouderen vakantie in Nederland. De camping wordt omringd door prachtige natuur. Een plek waar u kunt genieten van de rust, ruimte en natuur. De camping is een ideale uitvalsbasis om even de dagelijkse drukte te ontsnappen en te genieten van wandel- en fietstochten of een dagje strand. 

Voorjaar of najaar naar Texel

In de periodes april en oktober is het nog heerlijk vertoeven op Texel. In deze periodes is het nog niet te druk en kun je genieten van alle rust die Texel te bieden heeft. Boek daarom je chalet of kom met je eigen camper naar Camping Coogherveld. Ervaar een mooi zonsondergang of ontdek het eiland. 

Boek hier je vakantie

Omgeving Texel

Camping Coogherveld is gelegen op het prachtige eiland Texel. Naast het dorpje De Koog waar onze camping ligt is er nog veel meer te beleven. Voor rustige fietsttochten een dagje strand en het bezoeken van dorpjes. Er is voor iedereen wel iets om te komen genieten van dit eiland. 

Meer informatie over de omgeving

Texel tips

Bekijk hier wat er op Texel en in De Koog allemaal te doen en te beleven is.

Wat te doen op Texel