Uw vakantie start hier
Ik wil kamperen
Ik wil huren
Gezellige familiecamping
Centraal gelegen
Slechts 900 meter van het strand

Gezellige familiecamping op Texel
Camping Coogherveld

Camping Coogherveld is een familiecamping in De Koog. De camping is dichtbij het strand, grenst aan een prachtig bos- en duingebied en ligt centraal op het mooie eiland Texel. De badplaats De Koog is slecht 200 meter van de camping.

We verhuren sfeervolle chalets en luxe ingerichte lodges, geschikt voor 4 of 5 personen. Al onze accommodaties zijn rookvrij en in enkele chalets is een hond welkom.
Liever op vakantie met eigen kampeermiddel? De kampeerplaatsen zijn geschikt voor campers, tourcaravan, vouwwagens en tenten met een lengte van 8 meter. Langer is op aanvraag, neem bij vragen of twijfel contact met ons op.

Het ultieme vakantiegevoel

Een stijlvol en luxe ingerichte lodge met badkamer, keuken, heerlijke bedden en gratis internet. Voor het complete vakantiegevoel kunt u dagelijks verse broodjes bestellen.

Aanbod verhuur

Een impressie van Coogherveld

Altijd wat te doen op Texel!
Boordevol leuke uitstapjes

Texel is vanuit Den Helder te bereiken en vooral voor fiets- en wandelliefhebbers een perfect vakantiebestemming. Texel biedt een variatie aan landschappen en is ongeveer 20 kilometer lang en 8 kilometer breed. De rijkdom aan vogels en dieren maakt Texel een unieke plek om tot rust te komen. Bij een strandpaviljoen of restaurant kunt u culinair genieten van de lokale producten zoals verschillende soorten Texels bier, wijn, lamsvlees, vis en kazen. 
Waarschijnlijk tijd te kort om alles te beleven, ontdekken en ervaren.

Verken Texel