Informatie coronavirus

15 mei 2020

Gasten met een kampeermiddel met eigen sanitaire voorzieningen zijn van harte welkom. Het is mogelijk om vuil water en chemisch toilet te lozen en schoonwater te vullen.

Het gemeenschappelijke sanitair gebouw blijft vooralsnog tot en met 30 juni gesloten. Heeft u in deze periode een kampeerplaats gereserveerd, dan nemen we binnenkort contact met u op.

Heeft u een kampeerplek of accommodatie geboekt, dan bent u welkom mits u zich aan de geldende maatregelen houdt.

Voor alle gasten geldt: als u koorts heeft of verkouden bent kom dan niet naar Texel, blijf dan thuis. Dit geldt ook voor uw gezinsleden
.

Vanwege het Coronavirus gelden op Texel en op ons park maatregelen zoals bepaald door het RIVM en de Rijksoverheid. Wij houden 1,5-meter afstand van elkaar, schudden geen handen en voorkomen lichamelijk contact. In de receptie mag je met één persoon tegelijk binnen staan, geef elkaar de ruimte. De receptie is beperkt geopend, alle medewerkers werken alleen als ze volledig gezond zijn. Helaas is op dit moment dagbezoek en/of visite niet toegestaan.

Momenteel mogen alleen mensen die één huishouden vormen in een accommodatie of op een kampeerplaats verblijven. Er is een verbod op groepsvorming en samenkomsten. Er wordt gesproken van groepsvorming als er meer dan drie personen binnen anderhalve meter afstand van elkaar komen. Personen die een gezamenlijke huishouding vormen zijn uitgezonderd van de drie-personenregel.

Wilt u uw reservering annuleren, dan gelden de reguliere
annuleringsvoorwaarden van de Hiswa-Recron. 

Vanaf zaterdag 28 maart vaart Teso volgens een aangepaste dienstregeling, met minder overtochten. Bezoek Teso voor meer informatie.

Bekijk vooraf de maatregelen die van toepassing zijn bij een bezoek of vakantie op Texel.


Voor officiële informatie over het coronavirus en gezondheidsadvies adviseren we u de site van het RIVM te raadplegen.