Informatie coronavirus

26. juni 2021

Vanwege het Coronavirus gelden op Texel en op ons park maatregelen zoals bepaald door het RIVM en de Rijksoverheid. Bekijk hier de Corona maatregelen op Texel.

In de receptie mag één persoon inchecken, geef elkaar de ruimte. We schudden geen handen en voorkomen lichamelijk contact.

Bij het sanitair gebouw is een verplichte eenrichting looproute en de handen moeten worden gedesinfecteerd. Iedereen moet 1,5-meter afstand van elkaar houden. Indien mogelijk, maak zoveel mogelijk gebruik van eigen sanitaire voorzieningen in uw kampeermiddel.

Momenteel mogen alleen mensen die één huishouden vormen in een accommodatie of op een kampeerplaats overnachten. Bezoek is toegestaan, het maximaal aantal personen per dag volgens de RIVM regels. Houd ten alle tijde afstand van elkaar zowel binnen als buiten.

Wilt u uw reservering annuleren, dan gelden de reguliere
annuleringsvoorwaarden van de Hiswa-Recron. De Coronacrisis valt niet onder de voorwaarden, waardoor u bij het aangaan van een reservering zelf de risico’s/gevolgen aanvaardt. In 2021 zal er geen coulanceregeling meer gelden, omboeken of verschuiven naar een ander jaar is niet mogelijk.

Bezoek voordat u naar Texel komt de website van Teso over de maatregelen op de boot.

Voor officiële informatie over het coronavirus en gezondheidsadvies adviseren we u de site van het RIVM te raadplegen.