Informatie coronavirus

1. Januari 2021

Vanwege het Coronavirus gelden op Texel en op ons park maatregelen zoals bepaald door het RIVM en de Rijksoverheid. 

Voor alle gasten geldt: als u koorts heeft of verkouden bent kom dan niet naar Texel, blijf dan thuis. Dit geldt ook voor uw gezinsleden.

Houd 1,5 meter afstand (2 armlengtes) van anderen. Mensen die tot één huishouden behoren hoeven geen 1,5 meter afstand te bewaren.

Bij het sanitairgebouw is een verplichte looproute en de handen moeten worden gedesinfecteerd. Iedereen moet 1,5-meter afstand van elkaar houden. Indien mogelijk, maak zoveel mogelijk gebruik van eigen sanitaire voorzieningen in uw kampeermiddel.

In de receptie mag één persoon inchecken, geef elkaar de ruimte. We houden afstand van elkaar, schudden geen handen en voorkomen lichamelijk contact. De receptie is beperkt geopend, alle medewerkers werken alleen als ze volledig gezond zijn. Wij besteden extra aandacht aan de schoonmaak.

Momenteel mogen alleen mensen die één huishouden vormen in een accommodatie of op een kampeerplaats overnachten. Bezoek is toegestaan, het maximaal aantal personen per dag volgens de RIVM regels. Houd ten alle tijde afstand van elkaar zowel binnen als buiten.

Wilt u uw reservering annuleren, dan gelden de reguliere
annuleringsvoorwaarden van de Hiswa-Recron.

Bezoek voordat u naar Texel komt de website van Teso over de maatregelen op de boot.
Bekijk hier de Corona maatregelen op Texel.

Voor officiële informatie over het coronavirus en gezondheidsadvies adviseren we u de site van het RIVM te raadplegen.