Informatie coronavirus

2 april 2020

In navolging op de besluitvorming van het kabinet is het tot en  met 28 april niet mogelijk een nieuwe reservering te maken. Bestaande reserveringen van een accommodatie kunnen blijven staan als de gast toch wil komen.

Voor alle gasten geldt: als u koorts heeft of verkouden bent kom dan niet naar Texel, blijf dan thuis. Dit geldt ook voor uw gezinsleden.

Gasten die in de periode tot 1 mei een accommodatie hebben geboekt, geven we de mogelijkheid hun vakantie uit te stellen. We bieden aan om eenmalig binnen 2020 om te boeken. Kiest u ervoor uw vakantie te annuleren, dan brengen we uit coulance 50% in rekening.

Indien u een accommodatie met aankomst vanaf 1 mei heeft geboekt gelden de reguliere annuleringsvoorwaarden van de Hiswa-Recron.

Ons kampeerterrein blijft vooralsnog tot 28 april gesloten. Hebben we u nog niet gesproken, neem dan contact met ons op.

Vanwege het Coronavirus gelden op Texel en op ons park maatregelen zoals bepaald door het RIVM en de Rijksoverheid. Wij houden 1,5-meter afstand van elkaar, schudden geen handen en voorkomen lichamelijk contact. In de receptie mag je met één persoon tegelijk binnen staan, geef elkaar de ruimte. De receptie is beperkt geopend, alle medewerkers werken allen als ze volledig gezond zijn. Helaas is op dit moment dagbezoek en/of visite niet toegestaan.

Vanaf zaterdag 28 maart vaart Teso volgens een aangepaste dienstregeling, met minder overtochten. Bezoek Teso voor meer informatie.

De VVV liveblog kunt u via deze link bekijken: https://www.texel.net/nl/liveblog

Voor officiële informatie over het coronavirus en gezondheidsadvies adviseren we u de site van het RIVM te raadplegen.