• Vakantie Texel
  • Chaletpark Texel
  • Kindvriendelijke camping
  • Familiecamping Texel
  • Familie camping Texel

Coogherveld facebook

Coogherveld Zoover

Camping Informatie

Coogherveld is een kleinschalige, gezellige familiecamping met chalets en stacaravans. De chalets zijn geschikt voor 4 of 5 personen en de stacaravans zijn geschikt voor 5 personen. 
Alle accommodaties zijn rookvrij. Honden zijn het hele seizoen welkom, een aantal chalets en stacaravans zijn huisdier vrij. Wij verhuren aan gezinnen en families.

Voor kinderen is er een groot speelterrein met o.a. volleybalveld, tafeltennis, leuke speeltoestellen en een zandbak. In de zomermaanden is er een kleinschalig animatieprogramma.

In onze accommodatie kunt u gratis gebruik maken van het internet, bij de receptie is ook een gratis wifi zone. Bij de receptie kunt u terecht voor fietsenverhuur, kranten, broodjes bestellen en munten voor de wasserette.

Camping Coogherveld heeft een goeie uitvalbasis voor uw vakantie. Rustig aan de rand van een groot bosgebied en vlakbij Nationaal Park Duinen van Texel. Het strand is 1km van de camping, met een wandelboulevard tussen de strandpaviljoens 19,5 en 20.

Het centrum van de badplaats De Koog is 250 meter van Coogherveld. In het dorp zijn veel gezellige restaurants en cafés, leuke winkeltjes en twee grote supermarkten. De Koog ligt centraal op Texel, van hieruit kunt u op de fiets het hele eiland verkennen of een mooie wandeling maken.

Kortom, tijdens uw verblijf op camping Coogherveld kunt u genieten van het prachtige eiland Texel!!


 

Camping

Vind hier alle informatie over onze camping en faciliteiten.

Lees Meer >>

Chalets

Vind hier alle informatie over de verhuur van onze chalets.

Lees Meer >>

Stacaravans

Vind hier alle info over de verhuur van de stacaravans.

Lees Meer >>

Zoek & Boek

Een Chalet of Stacaravan boeken voor uw vakantie op Texel?

Klik hier om te reserveren >>