• Vakantie Texel
  • Kindvriendelijke camping
  • Familiecamping Texel
  • Vakantie Texel
  • Chaletpark Texel

Coogherveld facebook

Coogherveld Zoover

Camping Informatie

Coogherveld is een kleinschalige, rustige familiecamping met chalets, stacaravans, ingerichte tenten en een kampeerterrein. Voor kinderen is er een groot speelterrein met o.a. volleybalveld, tafeltennis, leuke speeltoestellen en een zandbak.
In de zomermaanden is er een kleinschalig animatieprogramma. In onze accommodatie en op het kampeerterrein kunt u gratis gebruik maken van het internet. Bij de receptie kunt u terecht voor fietsenverhuur, kranten, broodjes bestellen en munten voor de wasserette.

De vakantieaccommodaties zijn geschikt voor 4 of 5 personen en zijn allemaal rookvrij. Honden zijn het hele seizoen welkom, een aantal accommodaties zijn huisdier vrij. Wij verhuren aan gezinnen en families.

De kampeerplaatsen zijn geschikt voor tourcaravan, campers, vouwwagens en tenten. De maximale lengte van het kampeermiddel is 8 meter, neem bij vragen of twijfel contact met ons op. Op het kampeerterrein staat een riant toiletgebouw en camper serviceplaats.

Camping Coogherveld heeft een goeie uitvalbasis voor uw vakantie op Texel. Rustig aan de rand van een groot bosgebied en vlakbij Nationaal Park Duinen van Texel. Het strand is 1 km van de camping, met een wandelboulevard tussen de strandpaviljoens 19,5 en 20.

Het centrum van de badplaats De Koog is 200 meter van Coogherveld. In het dorp zijn veel gezellige restaurants en cafés, leuke winkeltjes, schoonheidsspecialisten en kappers, bowlingbaan en twee grote supermarkten. De Koog ligt centraal op Texel, van hieruit kunt u op de fiets het hele eiland verkennen of een mooie wandeling maken.

 

Camping

Vind hier alle informatie over onze camping en faciliteiten.

Lees Meer >>

Chalets

Vind hier alle informatie over de verhuur van onze chalets.

Lees Meer >>

Kamperen

Vind hier alle info over onze kampeerplaatsen.

Lees Meer >>

Zoek & Boek

Een Chalet of Stacaravan boeken voor uw vakantie op Texel?

Klik hier om te reserveren >>